Oändliga möjligheter

Sedan 1997 har Grimstorps Byggkomponenter försett marknaden med högkvalitativa väggblock, husstommar och andra legotillverkade enheter.

Om Grimstorps Byggkomponenter

Under åren som gått har vi med omsorg och stort förtroende byggt upp vår kunskap och yrkesstolthet. Vi engagerar oss helhjärtat i våra kunders projekt, från första kontakt till leverans, och strävar efter att erbjuda innovativa lösningar oavsett behov.

Så vad innebär innovativ träbyggnation? Konkret handlar det om lösningsförmåga. Vårt jobb handlar inte bara om att bygga kvalitativa väggar, takstolar och komponenter. Det innebär också att utveckla hållbara, välanpassade lösningar oavsett förutsättningar, så att vi kan bygga bättre än igår. Vi kliver utanför träramen med ett stadigt grepp om tumstocken och ett finger i luften, och leder vägen till oslagbara resultat.

Vi vet att varje projekt är unikt. Därför tar vi fram unika, kundanpassade produkter som gör er vision till verklighet. I och med det utvecklas vi tillsammans med våra kunder, och slutar aldrig lära oss. Ett samarbetssätt som gett mycket goda effekter. Våra produkter sparar både tid och pengar åt beställaren, som med kortare ledtider kan ta sig an fler, mer komplexa projekt. Det kallar vi hållbart företagande.

På Grimstorps Byggkomponenter hanterar vi konsultation och löpande uppdrag likväl som produktionstoppar för små, medelstora och stora företag. Vi producerar allt från enskilda takstolar till kompletta husstommar.

Våra produkter tillverkas i en fuktkontrollerad miljö. Vårt eget varumärke heter NässjöHus.

“Vi har beställt byggsatser av Grimstorps Byggkomponenter sedan 2011. De är tillmötesgående och samarbetet fungerar riktigt bra. Inga felaktigheter eller strul; precis som man önskar att det ska vara. Vi beställer hela tiden ganska stora jobb, som till antal kan variera år för år. Grimstorps Byggkomponenter är flexibla och levererar alltid vad vi beställer.”

Håkan Johansson, Ägare/VD på Lågenergihus i Sverige AB