Husfabrik

Inga kataloghus; våra projekt tas fram i unikt samarbete med dig.

Om vår husfabrik

Trähus kan vi se lite överallt i Sverige. På landet, i städer och byar. Ofta uppfattas de som ett charmigt och mjukt inslag bland den kontemporära arkitekturen, något som bryter av. 

Med trygghet och funktionalitet som värdeord tummar vi inte med kvalitén. Alla delar till ditt hus tillverkas för hand med moderna hjälpmedel, i en fuktkontrollerad inomhusmiljö. En manuell produktion låter oss gå utanför träramarna och tillverka hus utan begränsningar, som annars kommer av serietillverkning. Som kund är du varmt välkommen att besöka oss när vi bygger ditt nya hus.

I vår husfabrik bygger vi inte bara ditt tak över huvudet. Vi bygger tak att tänka under. Sedan varumärket först grundades på 1970-talet har vi stått för trygghet, funktionalitet och moderiktighet. Idag ägs och utvecklas NässjöHus av Grimstorps Byggkomponenter, som garanterar dig ett tryggt husköp av ett hållbart, nyckelfärdigt hus.

Med fokus på dina idéer, behov och drömmar, tar vi fram en vacker, trygg och hållbar bostad för dig att trivas i. Ett modernt och funktionellt trähus som står pall för väder och vind. Ett hem — för resten av ditt liv.

Läs mer på vår hemsida:
www.nassjohus.se

Fördelar

9

Oändliga möjligheter

I en manuell produktion är det bara du som sätter gränserna. Vi utgår från din idé och tar fram en skiss. Skissen blir till ritning, ritningen går till produktion, och produktionen ger dig ett nyckelfärdigt hus. Ta din dröm till verklighet; vi vet att den förtjänar det.

9

Hållbara hem

Med moderna metoder, kvalitativa material och en stor dos yrkesstolthet tar vi fram ditt nya hem tillsammans med dig. Med ett tak som skyddar dig från oväder och väggar som rymmer allt du håller kärt. Ett hem som håller under hela din livstid, och flera generationer därtill.